4 Temmuz 2011 Pazartesi

bir erkek...

                                    
                                      bir erkek... 
  çıkar karşınıza hoşunuza gider ilginizi çeker.kimi zaman bunu o başarır sizin ilginizi çekmek için çabalar kimi
zaman siz kendiniz başarırsınız bunu size sıradısı gelir bazı hareketleri vs.  kendinizi bazen ona bok varmış gibi kaptırırsınız derinlemesine sonradan hayatınızın dramasını yaşarsınız.bazen ufak bir ilgiyle baslarsınız ona öylesine seviyorum dersiniz bir bakmıssınız sırılsıklam asıksınız. gece gündüz onu düşünüyosunuz her sabah onun günaydın mesajıyla uyanabilmek için dualar edıyosunuz. onun pis terli kokusu bile ona asık olmanıza yetıyo.aptalca oldugunu bildiğiniz halde hayaller kuruyosunuz.hayat cok tatlı gelıyo . onu istedikce daha da ıstıyosunuz.bazen çok kötü bi şey oluyo aglıyosunuz o an o mesaj atıyo arıyo ya da vb. o an unutuyosunuz tüm dertleri sıkıntıyı hele onun yanında ayaklarınız yerden kesilıyo onun yanı o kadar huzur dolu oluyoki o an ayrılasanız gelmıyo.bigün kendinizden çok inandığınız bu hikaye bitince canınız hiç sanmayacagınız kadar cok yanıyo orası ayrı deeeert. 

                               bir erkek...
çıkar karşınıza bilirsiniz ne fena oldugunu tüm dediklerinin yalan dolan olduğunu inanmazsınız. ama o kene gibi yapışır size, kaçtıkça kovalanırsınız. erkekler bumerang gibidir ne kadar uzaga atarsan o kadar gelir yanına.bazen ilginizi çeker hoşunuza gider bazen sırf sussun hevesini alsın 5 gün konuşim terslim yeter ona diye baslarsınız onla.her kız ilgiden hoslanır o sırada ona kaptırırsanız kendinizi hayatın en büyük trajedisini yasarsınız ah pardon trajedi asillerden meydana gelir siz asil olsanız bile karsınızdaki köledir berbat askların kölesi bu konumda hayatınızın en büyük dramasını yasarsınız demek daha dogru olur. bu dramayı komediye cevırmekte sizin elınızde tabi. 
                            bir erkek...
çıkar karşınıza çok saftır sevgisi size olan hissi bunu bilirsiniz sizi cok ister vs. ama siz ona karşı hiçbir şey hissetmezsiniz.bazen kırılmasın diye onla başlarsınız.bunun sonunun ona daha cok acı vereceğini bildiğiniz halde baslarsınız ki son hep aynı olur. 

                            bir erkek ...
çıkar karşınıza normalde onun farkında bile olmazsınız derinlemesine seversiniz onu içten söylemek istersiniz söyleyemezsiniz.bazen utandıgınız cekindiğiniz için söylemezsiniz bazen onun sizi farketmesini istediğiniz için söylemezsiniz her 2 türlüde tatlı bi acı yasarsınız. cektiğinize değen bi acı yasarsınız.

                             bir erkek... 

çıkar karşınıza yine sadece sizi kullanır inanırsınız size (böyle kızlara aptal deniyor halk arasında ) cevreniz uyarır sizi dinlemezsiniz. o an tozpembe gelir hayat size. onu kötülüyen herkese düşman gözüyle bakarsınız. onlar sadece senin iyiliğini isterlerken sen kötülüğünü isteyen birine inanırsın.ucuz sıyrıklarla kurtulmak verilmiş sadakanız var demektir. 

bir erkek bin dert . bir erkek olsa bile bin çeşidi vardır.

                         sizin erkeğiniz hangisi...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder